Contact

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Verkooppunt Epi-No

Epi-No

De Epi-no is een hulpmiddel waarmee je oefent om de bevalling makkelijker en natuurlijker te laten verlopen. Je leert je bekkenbodemspieren trainen en ontspannen waardoor je minder kans hebt op medische ingrepen. Bovendien geeft het je meer zelfvertrouwen en kracht omdat je weet dat je je lichaam goed hebt voorbereid op de bevalling.


Natuurlijk bevallen

Vele jaren heb ik zwangerschapsyoga gegeven. Zo kwam ik in aanraking met de geboortetrainer Epi-no, ik was direct erg enthousiast. Soms werd ik er zo moedeloos van dat veel vrouwen - die zich in de yogalessen prima hadden leren ontspannen door middel van verschillende ademtechnieken en houdingen en mede daardoor heel goed de ontsluitingsweeën konden opvangen - bij het persen toch nog in het medische circuit terecht kwamen. Deze cursisten keken heel ambivalent terug op de bevalling. Ik vond dit zo rot voor die jonge moeders. Dit zou toch anders moeten kunnen? Als kersverse moeder wil je je niet enorm beperkt voelen in je lichaamsbeweging. De bevalling zou juist een mooie, krachtige ervaring moeten zijn waardoor je je oersterk voelt. Volgens mij is de Epi-no dus van grote waarde om je lichamelijk, geestelijk en emotioneel voor te bereiden en open te stellen voor wat je straks letterlijk gaat ontvangen.


Meer weten?

Ik heb de Epi-no Delphine en de Epi-no Delphine Plus op voorraad zodat je ze even in het echt kan zien en vergelijken en als je wilt direct kunt aanschaffen. Verder kan ik je extra uitleg en advies geven. Neem contact op voor een afspraak.

Andere Epi-No verkooppunten te vinden op https://epino.nl/verkooppunten/


 
ARIANE_logo_tagline.png