Contact

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Bedrijfsimpressie Ariane20181029_026.jpg

Overgangs Consulent

Verpleegkundig Overgangsconsulent

De veranderende hormoonhuishouding kan het lichamelijk en emotioneel welbevinden sterk beïnvloeden. Door de consulten leer je beter met de gevolgen van deze veranderingen omgaan. Je krijgt concrete zelfzorg suggesties om de klachten te verminderen en je vitaliteit terug te krijgen.


Overgangs Consult

Meestal zijn twee tot drie gesprekken voldoende. Tijdens het eerste gesprek geef ik uitleg over de hormonale veranderingen. Het is belangrijk dat je begrijpt wat er aan de hand is en hoe je dit kan beïnvloeden door zelfzorg.

Naast de uitleg gaan we aan de slag met een gevalideerde vragenlijst. Aan de hand daarvan zien we wat de meest urgente klachten zijn en waar ik je bij kan begeleiden. Denk hierbij aan aanpassingen op het gebied van levensritme, voeding en beweging. Kleine veranderingen kunnen vaak al een groot effect teweegbrengen.

Eventueel kan ik met je meedenken of hormoonsuppletie een tijdelijke oplossing voor je is. Wat ik niet kan doen is hormoonpreparaten voorschrijven.

Zelfzorg biedt veel handvaten om zorgeloos door de overgangsfase heen te komen. Samen kunnen we een nieuwe balans voor je vinden zodat je (weer) vitaal en zelfstandig in het dagelijkse leven staat.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Voor een consult heb je geen verwijzing nodig. Dit wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Ervaringen

 

“Ervaringen volgen” Anoniem

 

 
ARIANE_zicht op zelfzorg